Jeg har besluttet at sælge ud af min samling af forskellige Walt Disney effekter. Da alle disse ting efterhånden fylder for meget, er det på tide, at jeg får luget ud i samlingen.

Det drejer sig om dubletter, som uværligt hober sig op, når man har samlet i mange år, men også mange ting jeg har besluttet ikke skal være en del af min samling mere. Som det fremgår af denne side, er det en broget samling af Disneyana effekter. Der er fx almindelige Anders And blade, originale filmplakater, Disney Rich's reklamefigurer, Disney tegneserier fra ugeblade og gamle Disney børnebøger. Det meste er ældre danske ting, men jeg skiller mig også af med enkelte udenlandske ting, fx amerikanske Disney børnebøger.

Da det er et større projekt at få lagt alle tingene ud på hjemmesiden, vil jeg begynde med enkelte ting i de forskellige kategorier og jeg vil så løbende tilføje flere ting og forhåbentlig vil det en dag lykkes at få lagt det hele på.

Jeg har opgive salgsprisen for de enkelte ting, hvis der står RESERVERET betyder det at en køber har lagt billet ind på tingen, men endnu ikke har betalt. Hvis tingene skal sendes komme porto oveni prisen. Du kan også vælge selv at afhente tingene, ligesom du selvfølgelig er velkommen til at se tingene før et evt. køb - jeg bor i København.

Hvis du har noget at bytte med, kan det også være en mulighed.

Hvis du finder noget på siderne, du er interesseret i at købe eller se nærmere på, kan du sende en mail til:                                                                                                                    
  Opdateret 10. oktober 2011
Kontakt: salg@DonaldDuck.dk